Predicții la întâmplare

Mi se pare interesant să faci din când în când predicții si să revii peste luni/ani să vezi ce s-a adeverit și ce nu (dacă mai ești prin zonă, desigur). Iată cum se văd lucrurile acum, în 17 octombrie 2020:

-Trump va câștiga la limită alegerile.

-USR va crește ușor, dar nu cu același succes de la algerile locale. Vor mai fi scandaluri în partid, dar e firesc, plus că hipsterii noștri sunt români și ei, prima miză reală împrăștie repede repede aburii elitismului cool.

-Al doilea val de Covid, care a început acum, va fi mai rău decât primul. Pandemia va da semne de încetinire abia în primăvară, dar nu va dispărea. Dacă nu apare un vaccin eficient și accesibil, nu vom reveni la cvasi-normalitate nici în 2021.

-Nicușor Dan nu va face schimbări vizibile în București, cel puțin nu în primul an. Dacă nu le face nici în al doilea nu le mai face deloc.

-Piața imobiliară românească va continua să crească ușor

-Rusia nu se lasă, PSD nu se lasă, America nu se lasă în Europa, UE continuă să se lase. Ca să parafrazez o psihoterapeută de cupluri, din America se vede o Europă, de aici se văd mai multe Europe.

-Marea Britanie va continua să orbecăie pe lângă UE, mai durează doi trei ani și o criză (Covid e sămânța) până își găsește drumul și va crește apoi puternic.

Predicții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *