Iubirile mele metalice

Prima a fost o pustoaica vesela pe care am crescut-o dupa cum mi-a placut. Zburdam prin parcuri, printre blocuri si mergeam aproape zilnic la iarba verde, unde o tranteam printre tufe fara griji. A fost partenera perfecta pentru varsta aia: usoara, zglobie, fara pretentii. A crescut frumos, din pistruiata jerpelita de la inceput devenise dupa un timp o haimana sexy si descurcareata. Am plecat la facultate si n-am mai vazut-o.

A doua a fost ca o lupoaica. Tinea la alergatura, avea incaltari de sport italiene, faceam impreuna toate nazbatiile posibile si ma lasa fara suflare daca imi puneam mintea cu ea. Cu ten inchis, inalta si subtire, a fost o iubire de tinerete intensa si fara restrictii. Dupa un timp a inceput sa resimta excesele. Nu ii mai priau schimbarile de ritm si incepuse sa fie morocanoasa cand o provocam. Dar amintirea faptului ca ne-am cunoscut cand eram amandoi puternici a avut efectul timpului asupra unui vin bun. Am ramas apropiati chiar daca am inceput sa o neglijez dupa ce mi-am luat o frantuzoaica mic-burgheza bogata si apetisanta, dotata cu tot ce trebuie. Din comoditate am uitat de negresa mea. Cand am inceput sa vreau din nou actiune am trimis-o la tara si am cautat ceva mai bun.

Si am gasit. La fel de inalta, cu ten la fel de inchis dar cu rasuflare lina, replica agera, forme lungi, ochi stralucitori, miscari line si sigure. O sportiva rasata care musca daca e provocata. Si o provocam pana cand incepea sa doara. Durerea care iti da un adrenaline-rush. Totul s-a terminat inainte sa inceapa cu adevarat: nishte golani mi-au luat-o. Stiu, nu am tinut-o suficient de aproape si era prea misto ca sa nu raman fara ea.

biciclete

Ranit, am cautat si am gasit. Este o nemtoaica blonda-argintiu de care am grija cat pot de bine . O acopar seara, o tin aproape si o tratez cu blandete. Raspunde instantaneu, cu aceeasi atentie. Si arata intr-un mare fel, mai ales la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *